نوشته شده توسط : ابینه سیر

               
                            توزیع انواع برندهای داخلی و خارجی

نمایندگی فروش و خرمات پس از فروش Dahua

نمایندگی فروش و خدمات Photon

عاملیت پخش محصولات Briton,Prada

نصب و اجرای تمامی سیستم های نظارت تصویری توسط تیم حرفه ای با تضمین ۶ماهه نصب

توزیع انواع لوازم جانبی و اتصالات دوربین مداربسته IP,AHD,HDCVI

پخش انواع کابل تصویر آنالوگ و شبکه

انتقال تصویر رایگان

                            مشاوره، طراحی ، تامین تجیهزات و نصب انواع دوربین مداربسته (تحت شبکه و آنالوگ و AHD) با قابلیت انتقال تصویر و درب های الکترونیکی با شرایط پرداخت نقد و اقساط......... دیگر خدمات شرکت:

- سیستم های حفاظت تصویری تحت شبکه و آنالوگ

- سیستم های کنترل تردد، حضور و غیاب و درب های الکترونیک

- سیستم های اطفا و اعلام حریق

- سیستم های هوشمند سازی ساختمان

- شبکه، سرور، فیبرنوری و فیوژن




           




:: برچسب‌ها: فیبرنوری ,سیستم های نظارت تصویری ,
:: بازدید از این مطلب : 1368
|
امتیاز مطلب : 343
|
تعداد امتیازدهندگان : 75
|
مجموع امتیاز : 75
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابینه سیر

این گیاهان رنگارنگ با برگ‌های مخملی خود دل هر بیننده‌ای را می‌برند! ولی چگونه باید آنها را شاداب و با طراوات مثل روز اولشان نگه داشت؟ در ادامه این مطلب را به نقل از سایت فوت و فن می‌خوانیم.

 
آنچه لازم است برای سرحال ماندن حسن یوسف بدانیم
 
حسن یوسف یکی از گیاهانی است که منحصرا به خاطر داشتن شاخ و برگ رنگی نگه داری می‌شود. این گیاه نگهداری بسیار آسانی دارد و به راحتی در درون و بیرون خانه رشد می‌کند. برگ هایش در رنگ‌های سبز، قرمز، صورتی، نارنجی، زرد، با نقوش برجسته و منظم قابل یافت است. تکثیر این گیاه مانند آب خوردن است! حسن یوسف به وسیله بذر و قلمه ساقه قابل تکثیر است.
 
شرایط نگهداری
 
– نور: حسن یوسف به مکانی روشن با نور غیر مستقیم نیاز دارد. نور مستقیم و شدید آفتاب رنگ‌های برگ ها را از بین می‌برد و به گیاه حالتی بی حال می‌دهد. نور خیلی کم هم باعث کم رنگ یا بی‌رنگ شدن شاخ و برگ می‌شود.
 
– آبیاری: در طول فصل رشد خاک را دائما مرطوب نگه دارید اما با شروع فصل سرما آبیاری را کاهش دهید و قبل از آبیاری مجدد اجازه دهید سطح خاک گیاه خشک شود.
 
– رطوبت: این گیاه رطوبت متوسط محیط را دوست دارد. اگر رطوبت محیط کم است برای رشد بهتر حسن یوسف می‌توانید با استفاده از اسپری شاخ و برگ آن را غبار پاشی کنید.
 
– دما: در تابستان دمای ۲۰ تا ۲۹ درجه سانتی گراد برای گیاه مناسب است و در زمستان تا دمای ۱۰ درجه سانتی گراد را هم تحمل می‌کند.
 
– تغدیه: در طول فصول رشد هر دو هفته یک بار گیاه را با کودهای مخلوط موجود در بازار کود دهی کنید.
 
– تکثیر: حسن یوسف به وسیله کاشت بذر یا قلمه ساقه قابل تکثیر است. گیاهان جدیدی که از راه قلمه زنی به دست می‌آیند خصوصیاتی دقیقا مشابه گیاه مادر دارند. اما گیاهان به وجود آمده از طریق کاشت بذر انواع جدیدی هستند. گل دهی معمولا انرژی زیادی از گیاه می‌برد و آن را ضعیف می‌کند، پس اگر نمی‌خواهید از بذر گیاه استفاده کنید، اجازه ندهید حسن یوسف‌تان به گل برود و به محض ظهور جوانه گل آنها را قطع کنید.
 
– تعویض گلدان: حسن یوسف در بهار به سرعت رشد می‌کند. بسیاری از افراد حسن یوسف را فقط در طول تابستان و بهار پرورش می‌دهند و با شروع فصل زمستان گیاه را دور می‌اندازند. اما حسن یوسف گیاهی چند ساله است و شما می‌توانید چندین سال پیاپی آن را داشته باشید. پس با شروع فصل پاییز حسن یوسف‌تان را به مکان گرم‌تری منتقل کنید. در بهار سال بعد گلدانی یک سایز بزرگ‌تر از گلدان قبلی گیاه تهیه کنید، مقداری خاک گلدان بخرید و به درون گلدان جدیدتان بریزید سپس حسن یوسف را از گلدان قبلی اش خارج کنید و به گلدان جدید منتقلش کنید و گلدان را با خاک تازه پر کنید.
 
آفات و بیماری‌ها
 
برگ‌ها زرد می‌شوند: کمبود رطوبت، کمبود مواد غذایی خاک و تشنگی گیاه، هر سه می‌توانند عامل این پدید باشند.
 
برگ‌های پایینی گیاه زرد می‌شوند: می‌تواند به خاطر آبیاری بیش از حد و یا بد بودن زهکشی خاک باشد.
 
برگ‌ها کم رنگ شده‌اند: نور کم یا خیلی زیاد است. بر طبق میزان نوری که به گیاه‌تان می‌رسد عامل را تشخیص دهید.
 
روی گیاه حشرات سفید پرز مانندی ظاهر شده است: گیاه‌تان به شپشک آرد آلود مبتلا شده است. با استفاده از سموم ارگانیک یا سموم شیمیایی سیستمیک آنها را از بین ببرید.
 
برگ‌ها می‌ریزند: سردی هوا یا آبیاری کم هر دو می‌توانند عامل این پدیده باشند.
 
نکته‌ها
 
حسن یوسف درون خانه با خوشحالی به رشدش ادامه می‌دهد، فقط کافی است که خاکش را مرطوب نگه دارید و دما و رطوبت در حد دلخواهش باشد. اگر گیاه شروع به گل دادن کرد سریعا جوانه‌های گل را قبل از بزرگ شدن از گیاه جدا کنید تا انرژی حسن یوسفتان را نگیرند. برای پرپشت شدن گیاه سر شاخه‌های بالایی را از ۲ الی ۳ سانتی متر پایین تر از نوک شاخه ببرید، تا رشد شاخه های جانبی را تقویت کنید.
 
چند واریته مختلف حسن یوسف را در یک گلدان بزرگ بکارید و از بازی رنگ‌ حیرت انگیز آنها غرق لذت شوید!


:: برچسب‌ها: حسن یوسف ,
:: بازدید از این مطلب : 1501
|
امتیاز مطلب : 307
|
تعداد امتیازدهندگان : 70
|
مجموع امتیاز : 70
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابینه سیر

متخصصان اداره کل سامانه‎ها و زیرساخت‌های اطلاعات مکانی (GIS) سازمان نقشه‌برداری کشور، اپلیکیشن زیرساخت داده مکانی برای تلفن‌های همراه هوشمند اندروید را طراحی کردند و نسخه IOS آن را نیز در دست تهیه دارند.

به گزارش ایسنا، برنامه زیرساخت داده مکانی یا همان "ژئوپورتال" به منظور مشابه‌سازی برخی امکانات این برنامه در محیط تحت وب، در محیط تلفن‌‎های همراه هوشمند و تبلت‌‎ها تهیه شده است. این برنامه در اداره کل سامانه‌ها و زیرساخت‌های اطلاعات مکانی سازمان نقشه‌برداری کشور به منظور تسهیل در امر دسترسی به داده‌های مکانی تحت سیستم عامل اندروید تهیه شده است. با استفاده از این برنامه کاربران تلفن‌های هوشمند می‎توانند در هر لحظه و مکانی که اتصال اینترنت همراه آنها برقرار باشد، از قابلیت‌های این برنامه استفاده کنند.

زیر ساخت داده‌های مکانی، مجموعه‌ای از سیاست‌ها، استانداردها، شبکه‌های دسترسی، داده‌های مکانی سازمان‌ها و مردم است که امور مختلف تولید، جمع‌آوری، ذخیره‌سازی، دسترسی و استفاده بهینه از داده‌های مکانی را در حوزه مشخصی تسهیل و هماهنگ می‌کند. هدف اصلی زیرساخت داده مکانی این است که دولت‌ها و سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به داده‌های مکانی پایه، پردازش شده، لایه‌بندی شده و به روز شده دسترسی داشته باشند. جهت دسترسی به موارد مذکور از طریق یک پنجره واحد در محیط وب از ژئوپورتال استفاده می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان نقشه برداری، از سویی دیگر عدم دسترسی به اطلاعات دقیق، قابل استفاده و به هنگام را می‌توان یکی از موانع اساسی در راه تحقق خدمات رسانی کارا در سازمان‌های مختلف دانست. همچنین عدم آگاهی از وجود داده در سازمان‌های مختلف، موازی‌کاری درخصوص جمع‌آوری داده را موجب شده که خود منجر به اتلاف وقت و هزینه‌های گزاف شده است. بنابراین بهره‌مندی از چنین برنامه‌های کاربردی کمک شایانی برای رفع چنین چالش‌هایی خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: نقشه برداری , ,
:: بازدید از این مطلب : 1409
|
امتیاز مطلب : 325
|
تعداد امتیازدهندگان : 71
|
مجموع امتیاز : 71
تاریخ انتشار : شنبه 11 اسفند 1397 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد